Français | Español |  English  | Català

estrella

Condicions de venda & informació diversa

Professionalisme i garanties


Com a membres des de 1977 d’associacions professionals afiliades a la I.L.A.B. - L.I.L.A. (International League of Antiquarian Booksellers - Ligue Internationale de la Librairie Ancienne), les nostres condicions de venda són les corresponents als seus reglaments.

Tots els llibres són d’autentificació garantida, totalment complets i en bon estat (excepte citació contrària).  Les despeses d’enviament, principalment realitzats a través del transportador U.P.S., són a càrrec del client. Podem fer una estimació del cost per llibre i destinació concreta. L’embalatge és gratuït. L'IVA del 4% no és inclòs.

Disponibilitat dels llibres


Malgrat l'actualització periòdica de la nostra base de dades, els llibres poden haver estat venuts en el moment de la comanda. Totes les comandes seran confirmades segons la seva disponibilitat.

Pagaments


Els pagaments s’efectuaran abans de l'enviament d'el paquet (factura proforma en euros). Acceptem pagaments amb xecs, transferències bancàries o targeta de crèdit (VISA, MASTERCARD, AMEX).  Els pagaments s’hauran d’efectuar en euros.  

C.I.F. B62496088
Número d'I.V.A. comunitari ES-B62496088
estrella

Buscar en el nostre inventari


 
   
Offer us your books
Ofereixi'ns els seus llibres

sitemap | book list
last updated today 19/06/2019