estrella

Condicions de venda & informació diversa

Professionalisme i garanties


Com a membres des de 1977 d’associacions professionals afiliades a la I.L.A.B. - L.I.L.A. (International League of Antiquarian Booksellers - Ligue Internationale de la Librairie Ancienne), les nostres condicions de venda reflecteixen els seus reglaments.

Tots els llibres presentats a la venda són autèntics, perfectament sencers i en bon estat (excepte indicació contrària). Tots els articles venuts en la nostra llibreria es beneficien de la garantia permanent i irrevocable de conformitat amb les indicacions de les nostres descripcions bibliogràfiques.

Els preus indicats a la nostre web són definitius i prenen en compte ("El seu preu final") les variables personals de cada client per calcular de manera personalitzada els eventuals impostos, descomptes, despeses d'enviament per transportista i assegurança. L’embalatge, especialment dissenyat per protegir el contingut contra l'aigua i els cops, és gratuït. 

Disponibilitat dels llibres


Malgrat l'actualització periòdica de la nostra base de dades, qualsevol llibre pot estar venut en el moment de la seva comanda. Totes les comandes seran confirmades i processades per rigurós ordre de recepció.

Pagaments


Els pagaments s’efectuaran abans de l'enviament del paquet (factura proforma en euros). Acceptem pagaments per transferències bancàries o targeta de crèdit (VISA, MASTERCARD).  Els pagaments s’hauran d’efectuar en euros.  

C.I.F. B62496088
Número d'I.V.A. comunitari ES-B62496088
estrella

Buscar en el nostre inventari


 
   
Offer us your books
Ofereixi'ns els seus llibres

0 Article(s)
€ 0.00

sitemap | book list
last updated today 16/04/2024