Français | Español |  English  | Català

estrella

Equip

Es podria dir que Julien era llibreter abans de néixer. La seva mare ja estava embarassada mentre organitzava les estanteries de la primera Llibreria Comellas. Curiós i autodidacta, és gairebé impossible veure'l sense un llibre a la mà, sempre disposat a aclarir un dubte i compartir els seus coneixements. Consumat trota mons, intenta cultivar allà on va els coneixements apressos del seu pare i seguir aprenent unes altres facetes del món infinit de la bibliofília.

Tant si sosté a les seves mans un manuscrit del segle XVIII com si és un bon vi de Bordeus, lloc on va nèixer, Benjamin mostra la mateixa emoció. Apassionat per la música rock i els estudis culturals, està decidit a posar el seu esperit investigador al servei de la documentació i la redacció dels catàlegs de la col•lecció, amb l’objectiu de ser, algun dia, un gran bibliògraf.

No és estrany veure’ls junts a l’office comentant si es va vendre tal llibre, la maquetació del nou catàleg  o com ha anat l’última fira, envoltats per l’aroma del cafè. De sobte sona el telèfon, tots tornen a les seves taules i el Julien contesta amb el millor dels seus somriures ‘Llibreria Comellas, bona tarda’.

estrella

Buscar en el nostre inventari


 
   
Offer us your books
Ofereixi'ns els seus llibres

sitemap | book list
last updated today 25/06/2019