El Blog

 

Una caça d'ous de Pasqua per a bibliòfils

[ 12 Abr 2020 ]
 


En aquesta situació de confinament total, la tradicional caça d'ous de Pasqua pot arribar a ser poc pràctica. Afortunadament, hi ha una llibreria oberta darrere d'aquesta pantalla! Us invitem a jugar amb nosaltres i trobar els ous de Pasqua disseminats en les nostres descripcions de llibres a la pàgina web de la llibreria Comellas.

Per entrar en la web de la llibreria, només has de fer clic en l'enllaç "Visitar la llibreria" situat en la part superior de la columna de la dreta d'aquest blog.

Hi han 99 ous de Pasqua com el que us ensenyem a continuació. El nostre lector, o lectora, que en trobi la major quantita abans del proper dimarts dia 14 d'abril a les 12h00 (hora de Barcelona), guanyarà una "cistella bibliofílica" amb una selecció de catàlegs impresos, un llibre de bibliografia escollit entre un llistat de títols disponibles, i un val de descompte del 25% vàlid durant 30 dies.Per participar només cal identificar-te o registrar-te a la nostra web i respondre a aquest blog amb la cantitat d'ous trobats (et demanarem eventualment els numeros de referència dels llibres on has trobat un ou de Pasqua). Atenció! Si el botó "Live Support" llueix el color verd, podràs obtenir 5 números de referència fent clic en el botó per començar una xerrada en directe amb nosaltres!Bona sort a tothom!
 
L'Amor (dels llibres) en els temps de COVID-19
publicat per  Julien a  15:19